Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. +32 - (0)11 255 100

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Kinderfotografie

Tijdens deze fotoshoot zijn jouw kids de fotosterren. Zijn ze wat verlegen? Geen probleem, want onze afgesloten, rustige fotostudio is de perfecte oplossing om zelfs het schuchterste kindje met gemak zijn of haar beste poses boven te halen.

TIP: We hebben altijd leuke accessoires in onze studio liggen, maar neem gerust ook de favoriete knuffels, speelgoed en hobbyvoorwerpen van je kids mee!

Wil je je kids ook eens in de spotlight zetten? Bel ons vrijblijvend op via +32 (0)11-255 100 of gebruik ons contactformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 

 

Contact

SMART-PICTURES
Zestien-Bundersstraat 70
3500 Hasselt
België

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+32 - (0)11 255 100
+32 - (0)487 488 501
 
logo

 

Smart-Pictures maakt met plezier esthetische foto’s van jou en je geliefden om jullie op je best in de schijnwerpers te zetten – en vervolgens te vereeuwigen op de gevoelige plaat.
Van speels tot sensueel, van schattig tot romantisch: wij toveren al je bijzondere momenten om tot kostbare herinneringen.

smartpictures claim2